20 jouluolutta

Jokainen käsityöläisten ystävä kertoo sinulle, että ainoa mielenkiintoinen asia kuin juoda olutta suosikkipanimostasi on rajoitetun tai kausittaisen version juominen. Minulle tämä viime joulu ei ollut pelkkää kiusallista huimausta!
Vaimoni ystävä ja hänen perheensä olivat pahoillaan lomanviettomahdollisuuksistamme Länsi-Texasissa ja kutsuivat meidät jakamaan joulua heidän kanssaan Minneapolisissa. Olin hieman epäilevä päätöksemme ansioista, kun olin koko päivän autossa astumassa -37 ° C / -35 ° F lumimyrskyyn. Nukkunut hyvin ja tavannut ystävällisen perheen, lämmitin Minnesotassa.

Hyvän oluen saatavuus

Hienon oluen saatavuus ei myöskään varmasti vahingoittanut! Sain maistaa yli 40 olutta kahden viikon aikana, jolloin olimme siellä, ja voitin helposti henkilökohtaisen ennätyksen, sillä 20 olutta oli kausiluonteista talvella.
Matkan juhlava luonne ja kurinalaisuuteni puuttuminen (lukemisen laiskuus) jättivät minuun maistamattomia muistiinpanoja, mutta minulla on hyviä muistoja joistakin oluista. Olen luetellut ne yhdessä joidenkin yleisten muistiinpanojen kanssa jälkipolvien vuoksi enkä tee ketään kateelliseksi
Onko kukaan teistä kokeillut joulun aikana jotain mieleenpainuvaa?

20 olutta:

Sierra Nevada – Celebration Ale (aina katkottua talvea varten. Hyvää sekoitusta sitrushedelmien ja männyn humalasta)
Ankkuri – Special Ale (Kun he muuttavat reseptiä joka vuosi, tätä olutta odotan aina innolla. Tämän vuoden tarjonta poikkesi huomattavasti edellisvuosista, mutta silti melko hyvä. Se on ainoa olut, jonka muistan jokaisen maistelun laventeli!)
Shiner – Christmas Cheer (Spoetzl-panimo on minulle pettymys Texasin mikropanimoista. En vaivautunut lainkaan heidän alkuperäisen tumman vehnänsä kanssa, ja kun se korvattiin, minulla ei ollut suuria toiveita. Mutta mitä yllätys! Suosikkini kausi)
Sam Adams – Winter Lager (Hieno talviolut. Paljon varautuneempi kuin useimmat oluet, joita olen kokeillut, mutta miellyttävä yksin. Luultavasti ei sovi talvenlämmittimen määritelmään kovin hyvin)
Sam Adams – lomaporter
Superior-järvi – Vanhan miehen talvilämmitin (Ohraviini. Hyvin porttimainen, alkoholipitoisten fenolien massa ja 10,3% eaa. Todellinen talvilämmitin)
Täysi purje – Wassail
Samuel Smiths – Winter Welcome Ale (Aina hienovarainen, mutta nautinnollinen. Vahva brittiläinen kutsu jouluksi)

Redhook – Winterhook Winter Ale (Yksi pettymys. Huono erä, tainnutetut makuhermot? * Kutista *)
Boulevard – Nut Cracker Ale (mieleenpainuva. Tuskin ostaa uudestaan)
Fantôme – Fantôme de Noël (Maanläheinen, hedelmäinen, belgialainen funky-hyvyys. Rakastan tätä olutta)
Espanjan huippukokous – Black Dogs Winter Cheer
Avery – Old Jubilation (Toinen klassinen suosikki. Täyteläinen, makea mallasmaine)
Schells – lumimyrskyolut
Point Brewing Co – Winter Ale St.Benedictiltä
Lakefront Brewing – Holiday Spice Lager -olut (Yksi outoimmista talvitarjouksista. Mukava ja yllättävä tauko tavallisesta talvilämmittimestä, mutta kaukana ilmiömäisestä haudutuksesta)
Mendocino – Winter Imperial IPA (Hyvä ihmisarvoinen IPA, mutta ei mitään kirjoitettavaa kotiin. Ei ole varma, miksi he pitävät sitä Imperial IPA: na markkinoinnin rinnalla. Pettymys)
Bell’s-Winter White Ale (Epätavallinen valinta talviolutta varten, mutta erittäin vankka belgialainen vitsi. Juon tänä vuonna)
Capital Brewing – Winter Skål (Toinen heikko saavutus. Hyvä ihmisarvoinen meripihka, joka ei vain erotu joukosta)
Uusi Belgia – 2 alapuolella (Uusi Belgia on mielestäni yksi maan parhaista panimoista. Minusta tuntuu, että tämä olut perustuu Fat Tire -reseptin vankkaan selkärankaan, mutta sillä on jonkin verran voimaa ja se on hyvin koostuva kuivahyppelystä Yksi suosikeistani)