Xingu-olutkatsaus

Xingu on eräänlainen olut, jota on vaikea luokitella, eikä sen toimittajan mytologinen ja epäselvä kuvaus tarjoa mitään todellista tukea. Se perustuu todennäköisesti mustaan ​​oluen tyyliin, eikä sillä todellakaan ole mitään tekemistä Amazonin chicha-oluiden kanssa, etenkään sen värin kanssa. Se ei ole estänyt markkinoijia väittämästä, että olut oli seurausta Brasilian etsinnöistä “tuotavaksi mustaksi olueksi, joka edustaa ainutlaatuista olutyyliä, joka on peräisin kyseisen maan kahdesta kulttuurista, Amazonin sademetsän alkuperäiskansoista ja jälkeläisistä. siirtomaa-asukasta. “Oletan, että voimme kääntää löyhästi koskaan ennen valmistetun oluen käyttöönoton kaukaisessa Xingun alueelta sijaitsevassa panimossa ja ihmisiä, jotka kutsuvat nimeä ja etikettiä” hakutulokseksi “, mutta se on varmasti kaunis, hyvin harkittu markkinointitemppu . Michael Jackson tarjoaa lisää tietoa täältä ja omat maistelumerkkinsä hienommassa kädessään. Toistaiseksi kutsun sitä mustaksi leiriksi ja jätän sen siihen.
Mitkä olivat vaikutelmani petoksen lisäksi?
Ulkonäkö: Pörröinen kahvikreemipää hallitsee olutta, joka tässä tapauksessa pysyy uskollisena nimelleen – musta öljy, melkein läpinäkymätön.

Aromi:

Xingu Schwarzbier Melko huomaamaton ja todella epämiellyttävä. Pölyinen mallas ja halpa vodka. Humalasta ei ole jälkiä, mutta oluen lämmetessä syntyy tummaa soijakastiketta muistuttava tuoksu.

Maku:

Paljon parempi kuin haju merkitsee. Makea, runsas apilahunaja johtaa ja siihen liittyy reheviä karhunvatukoita. (Vertailu tässä on hyvin löysä ja uskomattoman liberaali, mutta se on tahrautunut samankaltaisuuteen Trois Pistolesin kanssa, vailla humalaa, mausteita ja monimutkaisuutta.)
Alkuperäiset maut tulvivat suusi, ennen kuin outo tyhjiö imee kehon heti pois, kuten sokea elefantti putoaa jyrkänteestä, jättäen pienentyneen lopputuloksen, joka tarjoaa ainakin jonkin verran paahtoleipää lopullisten vaikutelmien hallitsemiseksi, sekä jotain kevyesti palanutta ruskeaa sokeria ja erittäin hienovarainen vihje pähkinäisestä kahvista. En osaa selittää kuinka outoa ruumiin katoaminen on suussa, niellä ja niellä.
Humalaa ei ole melkein ollenkaan. Täysin mahdotonta löytää nenäni ja hyvin piilossa maun suhteen. Runko on ohuempi kuin petollinen ulkonäkö, ja alkuperäinen maku näyttää sanelevan, mikä antaa sen varaston asemalle jonkin verran uskottavuutta.

Katsaus: Erittäin mielenkiintoinen annos, joka on yllättävän juomakelpoista, jopa enemmän kuin Brooklynin lager, joka yllättää minut ilman loppua. Se on omituinen ja näyttää olevan ristiriitaisia, etenkin ulkonäön ja maun ja vartalon aromien suhteen. Odotin vähän ja minulle tarjottiin enemmän; Juoin tämän uudelleen epäröimättä. Pisteet 6,5 / 10.